Tejlor Svift pozvala momka obolelog od raka da bude njen pratilac na dodeli nagrada

Izvor: Blic, 27.Feb.2012, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tejlor Svift pozvala momka obolelog od raka da bude njen pratilac na dodeli nagrada

Pevačica Tejlor Svift pozvala je osamnaestogodišnjeg Kevina Megvajera, koji je oboleo od raka, da bude njen pratilac na ovogodišnjoj dodeli Američkih kantri nagrada. Kevin Megvajer

Dvadesetdvogodišnja Tejlor Svift pretvorila je stihove svog hita "Love Story" u stvarnost i obradovala jednog od svojih obožavatelja.

Pevačica je pozvala Kevina Megvajera, momka obolelog od raka, da bude njen pratilac na dodeli Američkih kantri nagrada.

Tejlor je prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zbog obaveza morala da odbije Kevinov poziv da bude njegova pratilja na maturskoj večeri, pa je odlučila da mu se na ovaj način oduži.

"Kevine, veoma mi je žao što neću moći da ti se pridružim na maturskoj večeri, ali bliže se Američke kantri nagrade pa sam se pitala da li bi hteo da budeš moj pratilac?", napisala je ona u poruci na Fejsbuku.

Momak koji je trenutno u bolnici bez razmišljanja je odgovorio potvrdno. "Naravno da sam rekao da. Američke kantri nagrade su mnogo bolje od moje maturske večeri", rekao je Kevin za "Philadelphia Inquirer".

Mladi Amerikanac duguje zahvalnost svojoj sestri Viktoriji koja je došla na ideju da spoji svog brata sa njegovom omiljenom pevačicom. Ona je na Fejsbuku pokrenula stranicu "Tejlor Svift, povedi Kevina Megvajera na maturu" koju je podržalo više od devet hiljada ljudi.

"Mnogo vam hvala! Pobedili smo na više načina. Ubedili smo Tejlor da upozna Kevina, a usput smo stekli i mnogo prijatelja", napisala je Viktorija na Fejsbuku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Human podvig: Tejlor Svift kao pratioca na dodeli nagrada vodi teško bolesnog momka

Izvor: S media, 27.Feb.2012

Pevačica Tejlor Svift pozvala je osamnaestogodišnjeg Kevina Megvajera, koji je oboleo od raka, da bude njen pratilac na ovogodišnjoj dodeli Američkih kantri nagrada.

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.