Tanzanija: U požaru nastradalo 10 učenika, sedmoro povređeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Sep.2020, 17:50

Tanzanija: U požaru nastradalo 10 učenika, sedmoro povređeno

U požaru koji je zahvatio spavaonicu u privatnoj osnovnoj školi na severu Tanzanije, nastradalo je 10 školaraca, izjavio je danas visoki vladin zvaničnik.

Još sedmoro dece zadobilo je opekotine.

"U ovom đačkom domu bilo je smešteno 74 učenika i kada ga je zahvatio požar učenici su počeli da beže, ali usled siline vatre neki nisu uspeli da se spasu na vreme", rekao je Gaguti.

Policija, vatrogasci i drugi vladini zvaničnici započeli su istragu o uzroku požara, koji je za sada nepoznat, rekao je regionalni komesar Kagera Marko Gaguti, Rojtersu telefonom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U požaru u Tanzaniji nastradalo 10 učenika, sedmoro povrijeđeno

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Sep.2020

U požaru koji je zahvatio spavaonicu u privatnoj osnovnoj školi na sjeveru Tanzanije, nastradalo je 10 školaraca, izjavio je danas visoki vladin zvaničnik.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.