Izvor: Piplmetar.rs, 08.Maj.2023, 14:30

Tamara Todevska se razvodi od košarkaša: Nakon sedam godina braka pevačica izlazi iz kaveza

Razvodi se Tamara Todevska 
Pevačica Tamara Todevska razvodi se nakon sedam godina braka sa košarkašem Aleksandrom Dimtrovskim.
Pročitajte Ravno pet sati trajao je ovaj zahvat – Tijana Dapčević više ne liči na sebe FOTO
Kako i sama priznaje, odluku nije donela preko noći, a iskreno je govorila i o celoj situaciji.
– Jako dugo sam bila u tom nekom „kavezu“, u nekoj agoniji sam živela, sve se okretalo u neki krug, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da su iz nekog besa izašle te reči iz mene. Dok sam pisala onda mi se vraćalo šta mi se dešavalo u prethodnom periodu. Rešila sam da napravim prvi korak i izađem iz toga kaveza i kažem ljudima da je to lako, ako to stvarno želiš. To je za sve koji su imali problem sa govorom mržnje, za sve koji su nekad razočarani, pogrešno etiketirani, imali bezizlaznu situaciju – rekla je Tamara i dotakla se svog nedavnog razvoda.
Pročitajte Bolest Tijane Dapčević uzela maha – Simptomi se vide, postalo je nepodnošljivo FOTO
– Oficijalno sam u braku još uvek, ali ne živimo više zajedno. Mi smo u super odnosu, imamo dvoje dece i slažemo se bolje nego kad smo bili u braku. To je super stvar što smo uradili jedno za drugo – istakla je pevačica koja je nakon razilaženja od supruga imala veliku podršku porodice i prijatelja.
– Za sve postoji izlaz, samo treba verovati. Ja nisam sama izašla iz toga, tu su prijatelji, roditelji, psiholozi, ne stidim se toga. Najbitnije od svega što sam ja izašla iz tog kaveza – zaključila je Tamara.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
IZVOR: Espreso
FOTO: Instagram




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.