Talasi na Jadranu visoki pet metara, bura 100 na sat

Izvor: B92, 24.Sep.2018, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talasi na Jadranu visoki pet metara, bura 100 na sat

Zbog jakih udara bure i talasa koji su na Jadranu dostizali i pet metara, otkazano je više trajektnih i katamaranskih linija na splitskome plovnom području.

Jak vetar i kiša u Splitu su popodne izazvali saobraćajnu gužvu i zastoje, a na više mesta bilo je prevrnutih kontejnera i odlomljenih grana, javila je agencija Hina.

Nevreme s jakim vetrom i kišom zahvatilo je popodne i Makarsko primorje.

Bura tamo duva 100 kilometara na sat, te je u prekidu trajektni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saobraćaj, a drumski je otežan.

Temperatura se u Makarskoj s jutrošnjih 25 spustila se popodnevnih 14 stepeni, dok 3,3 stepena Celzijusa na najvišemu biokovskom vrhu, Sv. Juri, po informaciji meteorologa, nisu uobičajena za početak jeseni.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Talasi na Jadranu visoki pet metara, bura 100 na sat

Izvor: Mondo, 24.Sep.2018

Zbog jakih udara bure i talasa koji su na Jadranu dostizali i pet metara, danas je otkazano više trajektnih i katamaranskih linija na splitskome plovnom području, javila je agencija Hina..Foto: MONDO.. Jak vetar i kiša u Splitu su popodne izazvali saobraćajnu gužvu i zastoje, a na više mesta bilo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.