Taksa na robu iz Srbije i BiH drastično smanjila sredstva posebnog fonda za sever Kosova

Izvor: Danas, 06.Nov.2019, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksa na robu iz Srbije i BiH drastično smanjila sredstva posebnog fonda za sever Kosova

Taksa koju je Vlada Kosova uvela pre godinu dana na robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine, drastično je smanjila sredstva posebnog fonda za sever Kosova, ocenili su danas predstavnici civilnog društva na severu Kosova. Članak Taksa na robu iz Srbije i BiH drastično smanjila sredstva posebnog fonda za sever Kosova se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rumunija predložila dva imena za novog rumunskog komesara EU

Izvor: Danas, 06.Nov.2019

Nova rumunska vlada desnog centra predložila je danas dva evroposlanika, jednog muškarca i jednu ženu, za mesto novog evropskog komesara iz te zemlje, što bi trebalo da završi priču o kašnjenju formiranja nove Evropske komisije. Članak Rumunija predložila dva imena za novog rumunskog komesara...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.