Tajland: Pronađeno više od tone kristalnog metamfetamina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2019, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajland: Pronađeno više od tone kristalnog metamfetamina

Policija na Tajlandu saopštila je da je u nizu racija zaplenila više od jedne tone kristalnog metamfetamina.

U saopštenjima izdatim danas i juče, tajlandska policija je navela da su ovoga meseca zaplenili više od 10 miliona tableta metamfetamina, preneo je AP.

Oni su naveli da su uhapsili osam osoba zbog trgovine preko pet miliona tableta metamfetamina, 600 kilograma kristalnog metamfetamina, 15,4 kilograma heroina i 51 kilograma ketamina.

Narkotici su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pronađeni u petak u pik-apu, skriveni ispod korpi za voće i u kući krijumčara.

Tajlandska policija je saopštila da su prošle sedmice zaplenili 459 kilograma kristalnog metamfetamina za koji sumnjaju da potiče iz susednog Mjanmara.

Droga je pronađena u zadnjem delu pikapa pokrivenog velikim zelenim platnom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tajland: Pronađeno više od tone kristalnog metamfetamina

Izvor: B92, 15.Jul.2019

Bangkok -- Policija na Tajlandu saopštila je da je u nizu racija zaplenila više od jedne tone kristalnog metamfetamina...U saopštenjima izdatim danas i juče, tajlandska policija je navela da su ovoga meseca zaplenili više od 10 miliona tableta metamfetamina, preneo je AP...Oni su naveli da su uhapsili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.