Izvor: Nezavisne Novine, 08.Maj.2016, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić sa dvije asistencije srušio Totenhem

Čelsi je prošle nedjelje remijem ugasio sve nade Totenhema da mogu da dođu do šampionske titule, a vrlo lako bi mogli da ostanu i bez drugog mjesta.

Glavni "krivac" za to je Dušan Tadić koji je dva puta asistirao Stivenu Dejvisu za prvu pobjedu Sautemptona na "Vajt Hart Lejnu" poslije 13 godina (2:1).

Son je doveo "pijevce" u vođstvo u 16. minutu poslije odličnog prodora i nekoliko dobrih finti, ali je u 31. Dejvis izjednačio i sa tim rezultatom se otišlo na >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pauzu.

U 72. minutu je Tadić lijepo ostavio loptu Dejvisu koji je pomjerio loptu u desnu stranu i preciznim udarcem drugi put na meču matirao Lorisa.

Ukoliko Arsenal u derbiju kola savlada Mančester Siti, izjednačiće se sa Totenhemom na drugoj poziciji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Premijer liga: Tadić sa dve asistencije srušio Totenhem

Izvor: Večernje novosti, 08.Maj.2016

Srpski fudbaler dva puta pronašao Longa koji je matirao Lorisa. Arsenal ima šansu da dođe do drugog mesta Prošle nedelje je Čelsi remijem ugasio sve nade Totenhema da mogu da dođu do šampionske titule, a vrlo lako bi mogli da ostanu i bez drugog mesta. Glavni “krivac”...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.