Premijer liga: Tadić sa dve asistencije srušio Totenhem, Remi u derbiju, pobeda Liverpula

Novosti online

08. 05. 2016. u 16:24

Srpski fudbaler dva puta pronašao Longa koji je matirao Lorisa. Arsenal ima šansu da dođe do drugog mesta. Siti i Arsenal odigrali meč bez pobednika - 2:2

Премијер лига: Тадић са две асистенције срушио Тотенхем, Реми у дербију, победа Ливерпула

Tadić proslavlja gol sa saigračima Foto: Getty Images

Prošle nedelje je Čelsi remijem ugasio sve nade Totenhema da mogu da dođu do šampionske titule, a vrlo lako bi mogli da ostanu i bez drugog mesta.

Glavni “krivac” za to je Dušan Tadić koji je dva puta asistirao Stivenu Dejvisu za prvu pobedu Sautemptona na “Vajt Hart Lejnu” posle 13 godina (2:1).

Son je doveo “pevce” u vođstvo u 16. minutu posle odličnog prodora i nekoliko dobrih finti, ali je u 31. Dejvis izjednačio i sa tim rezultatom se otišlo na pauzu.

Ali, u 72. minutu je Tadić lepo ostavio loptu Dejvisu koji je pomeri loptu u desnu stranu i preciznim udarcem drugi put na meču matirao Lorisa.

Derbi kola između Mančester Sitija i Arsenala je završen bez pobednika (2:2), pa će poslednje kolo rešiti pitanje oko toga ko osvaja drugo mesto. Totenhemu je za to dovoljan bod, dok Arsenal mora da pobedi Aston Vilu i da se nada kiksu gradskog rivala.

Liverpul je na svom terenu rutinski pobedio Votford sa 2:0, a golove su postigli Džo Alen i Roberto Firmino.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Srdjan

08.05.2016. 17:35

Dobar je za legendu holandskog fudbala Kumana, a nije bio dobar za Savu Milosevica i njegovog "strucnjaka" iz Javora.