Tablet od sedam inča se vratio: Galaxy Tab 3

Izvor: Mondo, 02.Maj.2013, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tablet od sedam inča se vratio: Galaxy Tab 3

Dok smo praznovali predstavljen je novi Galaxy Tab 3, tablet računar sa ekranom od sedam inča, elegantnog dizajna i sa unapređenim opcijama.

Unapređenja koja Galaxy Tab 3 donosi u odnosu na originalni Tab i Tab 2 naslednika pružaju bolje performanse i nova, multimedijalna iskustva na dodir, koja smo videli na Galaxy Note 10.1 tabletu i Note 8, koji je nedavno predstavljen u Barseloni.

Sa novim tabletom Tab 3, Samsung je proširio svoju paletu inovativnih tablet računara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pri čemu ih je učinio manjim i lakšim za nošenje, uz istovremeno poboljšanje ukupnog korisničkog doživljaja.

Lako držanje i prenošenje

Kompaktno kućište koje se može držati jednom rukom omogućiće korisnicima da udobno drže uređaj satima, kao i da ga prenose u maloj torbi, zbog čega će u pokretu moći da čitaju i zabavljaju se. Elegantni i stilizovani dizajn obuhvata tanji ram od prethodnog modela Galaxyja Tab 2 7.0.

Bolje multimedijalne performanse

Sa dualkor procesorom na 1.2 GHz, uređaj dopušta brže preuzimanje i razmenu sadržaja, uz lak pristup video snimcima, aplikacijama, igrama i internetu. Sa varijantama od osam ili 16 GB interne memorije, uz mogućnost proširivanja memorije do 64 GB preko microSD kartica, Tab 3 ima dovoljno prostora za čuvanje fotografija, muzike, aplikacija, video snimaka i drugih sadržaja.

Bolje multimedijalne opcije

Galaxy Tab 3 sa ekranom dijagonale sedam inča i poboljšanom kamerom, opremljen je tako da bolje ovekoveči životne trenutke sa čistim fotografijama i snimcima HD rezolucije pomoću primarne kamere od 3 megapiksela i sekundarne kamere od 1.3 megapiksela, uz koju se mogu voditi video-konferencijski razgovori ili skajpovanje. U kombinaciji sa najnovijom platformom Android 4.1 (Jelly Bean), ovaj uređaj omogućava korisnicima da razmenjuju fotografije, video snimke i sve druge fajlove pomoću samo nekoliko dodira.

Galaxy Tab 3 u WiFi verziji naći će se u prodaji počev od maja, dok će se 3G verzija, sa opcijom klasičnog telefoniranja, pojaviti u junu.

Cene još uvek nisu najavljene.

Samsung Galaxy Tab 3 specifikacije

(Marko Čavić, MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.