TV Prva: Zdravstveni radnici ulaze u bolnicu u Batajnici

Izvor: B92, 02.Dec.2020, 10:55

TV Prva: Zdravstveni radnici ulaze u bolnicu u Batajnici

Beograd -- Prvi zdravstveni radnici danas će ući u novu kovid-bolnicu u Batajnicu, a biće ubačen i veći deo medicinske opreme, objavila je Prva televizija.

Prvi pacijenti u bolnicu bi mogli da uđu u narednih nekoliko dana, navodi Prva.

Izgradnja nove bolnice za lečenje obolelih od kovida u Batajnici, koja će biti opremljena najsavremenijom opremom, počela je 1. avgusta.

Prema poslednjim podacima, koje je izneo predsednik Aleksandar Vučić prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obilaska radova, kovid-deo imaće 200 ležajeva intenzivne nege, a biće i 500 ležajeva poluintenzivne nege.

Vrednost radova je četiri milijarde dinara, uz još oko dve milijarde za opremu, odnosno ukupno oko 70 miliona evra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVI ZDRAVSTVENI RADNICI ULAZE U KOVID BOLNICU BATAJNICA: Poznato kad stižu pacijenti

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020

Prvi zdravstveni radnici bi trebalo danas da uđu u novu kovid bolnicu u Batajnici..Prvi zdravstveni radnici danas će ući u novu kovid bolnicu u Batajnicu, a biće ubačen i veći deo medicinske opreme, objavila je Prva televizija. Prvi pacijenti u bolnicu bi mogli da uđu u narednih nekoliko dana,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Adžić:U kovid bolnicu u Batajnicu unosi se oprema, PRVI PACIJENTI U PETAK

Izvor: Blic, 02.Dec.2020

U toku je unošenje medicinske opreme u novu kovid bolnicu u Batajnici i u petak se očekuju prvi pacijenti, potvrdila je danas za Prvu televiziju dr Tatjana Adžić Vukičević, koja je imenovana za direktorku te ustanove.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.