TUŽNE SCENE ISPRED CRKVE SVETOG ANTE: Sve veći broj građana se okuplja da isprati Matejevo telo (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2022, 15:38

TUŽNE SCENE ISPRED CRKVE SVETOG ANTE: Sve veći broj građana se okuplja da isprati Matejevo telo (FOTO/VIDEO)

U crkvi Sv. Ante u Bregalničkoj ulici u Beogradu izložen je kovčeg sa telom Mateja Periša, koje je nađeno u sredu oko 9.20 sati Dunavu kod Ade huje u Beogradu.

Sve veći broj Beograđana se okuplja ispred crkve Svetog Ante.

U rukama nose uglavnom po jedan cvet, a ispred ulaza u crkvu postavljen je tepih i očekuje se da se uskoro otvore vrata kako bi mogli da odaju poslednju počast tragicno stradalom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Splićaninu.

Ispred su se takođe okupili i novinari, koji su izjavili saučešće Nenadu Perišu, koji im se zahvalio i ušao u crkvene prostorije u Bregalničkoj ulici u Beogradu.

Podsetimo, kovčeg sa telom Mateja Periša stigao u crkvu Sv. Ante, a Nenad Periš je uneo sanduk sa telom sina u crvkene prostorije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

I PATRIJARH STIGAO NA ISPRAĆAJ TELA METAJA PERIŠA: Misa gotova - kovčeg iznet ispred crkve (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2022

U Crkvi Svetog Ante u Beogradu, održava se misa za nastradalog Mateja Periša, čije je telo nađeno u sredu oko 9.20 sati Dunavu kod Ade huje u Beogradu...Telo je bilo izloženo u crkvi od 15 do 17 sati...Nakon Mise kovčeg sa telom iznet je ispred crkve na Vračaru, gde su se još jednom pomolili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.