TUŽNA ISTINA BRUTALNOG RATA NA BLISKOM ISTOKU! Devojčica molitvom tera bombe od sebe i svoje porodice (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 10:31

TUŽNA ISTINA BRUTALNOG RATA NA BLISKOM ISTOKU! Devojčica molitvom "tera" bombe od sebe i svoje porodice (VIDEO)

Devojčica koja je iz Pojasa Gaze pokušava da ostane smirena i rešenje pronalazi u molitvi

Simak koji se nedavno pojavio na društvenim mrežama, a na kom devojčica koja je iz Pojasa Gaze pokušava da ostane smirena i rešenje pronalazi u molitvi, rasplakao je svet.

Svi treba dobro da razmisle kada se dešavaju ovakve katastrofe, kao što je trenutni sukob na Bliskom istoku. Kako obični ljudi prolaze kroz sve to i kako žive u svakodnevnom strahu da će bomba eksplodirati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << baš tamo gde su oni.

. Moli se za sebe i svoju porodicu, a sve to su njen roditelji snimili i pokazali svima tužnu istinu.

This is how this little angel is trying to stay calm in the face of the sound of Israeli fighter jets & incoming missiles bringing death & destruction. May Allah protect you and all our people in #Gaza & all over #Palestine https://t.co/VU4Ti6EIII

— Maher Zain (@MaherZain) May 18, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.