TUŽILAŠTVO ODMAH ZATRAŽILO PRITVOR, POJAVILA SE OPASNOST! Otkriveno ko je PETA osoba koja je uhapšena zbog Vanjinog ubistva

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 20:56

TUŽILAŠTVO ODMAH ZATRAŽILO PRITVOR, POJAVILA SE OPASNOST! Otkriveno ko je PETA osoba koja je uhapšena zbog Vanjinog ubistva

Ta osoba je lišena slobode

Osnovno javno tužilaštvo u Skoplju podnelo je Osnovnom krivičnom sudu Skoplje predlog za određivanje mere kratkotrajnog zadržavanja od 48 sati protiv 46-godišnjeg muškarca iz Skoplja zbog sumnje da je izvršio krivično delo pomaganje učiniocu nakon što izvršio krivično delo iz člana 365. stav 3. u vezi stava 1. Krivičnog zakonika, javlja TV "Telma".

Osnovana sumnja da je osumnjičeni izvršio krivično delo proizilazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz do sada pribavljenih dokaza Biroa javne bezbednosti Sektora za međunarodnu policijsku saradnju, dostavljenih SVR Skoplje, u kojima se navodi da je lice osumnjičeno da je izvršilo krivično delo, za koje se raspisana je međunarodna poternica dana 2.12.2023 godine registrovana na graničnim prelazima u Republici Bugarskoj, s ulaskom u Republiku Bugarsku na GP Kalotina i izlaskom iz Republike Bugarske na GP Kapitan Andreevo (prema Republici Turskoj).

Obe registracije su sa vozila marke "Land Rover", kojim je upravljao osumnjičeni. i s njom su policijski službenici Odeljenja za međunarodnu saradnju obavili informativni razgovor.

U konkretnom slučaju postoje okolnosti koje opravdavaju strah od opasnosti od bekstva, kao i posebne okolnosti koje opravdavaju bojazan da će ponoviti krivično delo, s obzirom na okolnosti vrste i karaktera krivičnog dela, uslovne osude i posledice toga, navoti "Telma".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.