TUŽILAŠTVO DONELO ODLUKU ZA ŽENE BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Evo šta su sve rekle na saslušanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2021, 22:44

TUŽILAŠTVO DONELO ODLUKU ZA ŽENE BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Evo šta su sve rekle na saslušanju

Tužilaštvo za organizovani kriminal donelo je odluku o ukidanju pritvora ženama Veljka Belivuka i Marka Miljkovića i nevenčanoj supruzi Veljinog vojnika Filipa Ivanovskog.

Bojana Belivuk, Tanja Miljković, Snežana Đorđević i Marija Milutinov u daljem postupku braniće se sa slobode.

Inače, one su privedene zbog postojanja osnovane sumnje da su izvrsile krivično delo pranje novca u produženom trajanju, rečeno je za Blic u Tužilaštvu za organizovani kriminal.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kako je Blicu rečeno, one su negirale krivična dela za koja se terete.

One se terete da su, od 2015. do početka 2021. godine, više od milion evra koji potiču iz kriminalnih delatnosti Belivuka, Miljkovića i drugih pripadnika njihove organizovane kriminalne grupe, plasirale u legalne tokove.

Protiv klana Veljka Belivuka i Marka Milkovića podignuta je optužnica za pet surovih ubistva, a čeka da bude proširena za još najmanje jedno u Srbiji, dok se u Crnoj Gori vodi postupa protiv njih zbog dve likvidacije i jedne otmice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.