Izvor: RTS, 09.Dec.2021, 10:55

Uhapšene četiri osobe zbog pranja novca, među njima i žena i tašta Veljka Belivuka

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal u saradnji sa SBPOK-om četiri osobe uhapšene su zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršile krivično delo pranje novca u produženom trajanju. Nezvanično, reč je o supruzi i tašti Veljka Belivuka, kao i ženi Marka Miljkovića i vanbračnoj supruzi Filipa Ivanovića.
Uhapšene su B. B., T. M., S. Đ. i M. M. zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršile krivično delo pranje novca u produženom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << trajanju.

One su na svoje ime kupovale nepokretnosti i vrednije pokretne stvari od novca za koji se sumnja da potiče iz kriminalne delatnosti koju su organizovali Veljko Belivuk i Marko Miljković.
Pretresi su u toku.
Nezvanično, reč je o supruzi i tašti Veljka Belivuka, kao i ženi Marka Miljkovića i vanbračnoj supruzi Filipa Ivanovića.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena i tašta Veljka Belivuka uhapšene zbog pranja novca

Izvor: Radio 021, 09.Dec.2021

Četiri osobe uhapšene su u Beogradu zbog pranja novca.

Nastavak na Radio 021...

Uhapšene supruge Belivuka i Miljkovića zbog pranja novca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2021

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, u saradnji sa SBPOK, uhapšene su supruga i tašta Veljka Belivuka, žena Marka Miljkovića i vanbračna supruga Filipa Ivanovića zbog pranja novca za njihovu kriminalnu grupu...Slobode su lišene B.B, T.M, S.Đ. i M.M. zbog postojanja osnovane sumnje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Određeno zadržavanje ženama Velje Nevolje i Marka Mesara!

Izvor: Blic, 09.Dec.2021

Bojani B., supruzi Veljka Belivuka, njenoj majci Snežani Đ, supruzi Marka Miljkovića Tanji M. kao i nevenčanoj supruzi Filipa Ivanovskog Mariji M. određeno je zadržavanje do 48 sati, potvrđeno je "Blicu".

Nastavak na Blic...

Određen pritvor za četiri osobe zbog pranja novca grupe Belivuka i Miljkovića

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Dec.2021

Policija je po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal odredila pritvor za četiri osobe za koje se sumnja na pranje novca, koji potiče iz grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.