ONA JE BELIVUKU NAJVEĆA PODRŠKA: Ko je žena Velje Nevolje, danas uhapšena zbog pranja novca, svi je pamte po ovoj sceni (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2021, 12:05

ONA JE BELIVUKU NAJVEĆA PODRŠKA: Ko je žena Velje Nevolje, danas uhapšena zbog pranja novca, svi je pamte po ovoj sceni (VIDEO)

Danas je po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal u saradnji sa SBPOK nezvanično uhapšena Belivukova supruga B. B. 

Pored nje slobode su lišene još tri osobe  T. M. S. Đ. i M. M. zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršile krivično delo pranje novca u produženom trajanju. Ova lica su na svoje ime kupovale nepokretnosti i vrednije okretne stvari od novca koji se sumnja da potiče iz delatnosti ove organizovane kriminalne grupe koju su organizovali Veljko Belivuk >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Marko Miljković.

Ovo joj nije prvo hapšenje, B. B. je prethodno lišena slobode u februaru ove godine, kada je u velikoj policijskoj akciji, uhapšen i vođa navijačke grupe "Principi", Veljko Belivuk. Tada, pored Velje i njegove supruge, privedeni su i njegovi bliski saradnici među kojima su najzvučnija imena Marka Miljkovića, Milovana Tadića Miksija, Borisa Karapandžića, Aleksandra Aleksića.

Ona je tada privedena nakon što je policija u stanu Veljka Belivuka pronašla 60.000 evra. Prema tada nezvaničnim informacijama, ona se nalazila u drugom stanju.

B. B., navodno nije učestvovala u monstruoznim zločinima navijačke grupe njenog muža i nije ni znala mnogo o tome šta je on radio dok je bio na čelu klana. Prilikom hapšenja Belivuka, 4. februara, inspektori su u njegovom stanu na Zvezdari zatekli Bojanu i dvoje dece, pri čemu je ona navodno urlala od besa na muža, koji je bio vezan lisicama.

Ona je potom odvedena u policijsku stanicu kako bi dala izjavu, ali je inspektorima samo kratko poručila: "Naravno da ne želim da razgovaram sa vama." Nakon toga puštena je kući.

O supruzi Velje Nevolje ne zna se puno. Nije se eksponirala u medijima, i nema slika na kojima se nalazi sa mužem. Ipak, ono što je poznato je da je bila "kao na iglama" kada se Veljku sudilo za ubistvo Vlastimira Miloševića 2017. godine.

Gospođa Belivuk je tada prisustvovala svakom ročištu, a kada je njen suprug dobio oslobađajuću presudu, ona je doslovna skakala i plakala od sreće po hodnicima Palate pravde.

Podsetimo, nezvanično uz Belivukovu suprugu uhapšeni su i tašta, žena Marka Miljkovića i vanbračna supruga Filipa Ivanovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeno četvoro osumnjičenih za pranje novca Belivukovoj grupi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Dec.2021

Četiri osobe su uhapšene zbog osnovane sumnje da su prale novac, koji se dovodi u vezu sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, saopštilo je Tužilaštvo za organizovani kriminal Srbije. „Ova lica su na svoje ime kupovale nepokretnosti i vrednije pokretne stvari od novca koji...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.