TUKAO GA JE DOK NIJE OSTAO BEZ SVESTI, PA NASTAVIO DA GA UDARA DRŠKOM OD METLE! Nesrećni muškarac preminuo

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2021, 23:48

TUKAO GA JE DOK NIJE OSTAO BEZ SVESTI, PA NASTAVIO DA GA UDARA DRŠKOM OD METLE! Nesrećni muškarac preminuo

Županijsko državno tužilaštvo u Zagrebu podiglo je optužnicu protiv 40-godišnjaka zbog ubistva. On je ovog leta premlatio muškarca koji je nakon tri meseca preminuo u bolnici.

Osumnjičeni se tereti da je 17. jula između 16 i 17 sati u jednoj napuštenoj garaži u Zagrebu, nakon što je pio alkohol i svađao se s drugim muškarcem, više puta muškarca udario rukom po licu. Drugi muškarac je zbog toga pao na zemlju. Okrivljeni 40-godišnjak je nastavio da ga udara šakama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nogama po glavi i telu dok je muškarac ležao na podu. Izgubio je svest, a 40-godišnjak je nastavio da ga udara drvenim letvama i drškom metle.

Napadnuti muškarac je zadobio brojne prilično teške telesne povrede glave i tela (krvarenje ispod mekih moždanih opni i krvarenje ispod tvrde moždane opne, višestruko nagnječenje mozga i krvarenje u komore mozga, prelom nosnih kostiju, prelom vilice, unutrašnje povrede grudnog koša s prisutnošću krvi, nagnječenje pluća obostrano) te je hospitalizovan. Preminuo je 1. novembra u bolnici.

Županijsko državno tužilaštvo u Zagrebu predložilo je produženje istražnog zatvora protiv osumnjičenog zbog opasnosti od bekstva i opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Terao je da krade, tukao, čupao i UDARAO U GLAVU, PA ISEKAO SKALPELOM: Zagrepčanin optužen za trgovinu ljudima i pokušaj ubistva

Izvor: Blic, 21.Dec.2021, 19:32

Okružno državno tužilaštvo u Zagrebu podiglo je optužnicu protiv hrvatskog državljanina (48.) zbog počinjenja krivičnih dela trgovanja ljudima i ubistva u pokušaju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.