TUGA - PREMINUO LEGENDARNI GLUMAC: Nije izdržao do ponovnog okupljanja starih kolega popularnog filma (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 13:54

TUGA - PREMINUO LEGENDARNI GLUMAC: Nije izdržao do ponovnog okupljanja starih kolega popularnog filma (FOTO)

Viktor Galuči je preminuo u 81. godini samo nekoliko meseci pre planiranog okupljanja sa svojim starim kolegama iz filma Bill.

Glumac je igrao DC Toma Bejkera ​​u dugotrajnoj TV emisiji The Bill u ukupno 900 epizoda.

Viktor je umro 14. maja, a počast njegovih prijatelja i obožavatelja je podeljena na internetu. Navodi se da je glumac planirao da prisustvuje ponovnom okupljanju sa svojim bivšim kolegama iz filma Bill u novembru.  Predstojeći događaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sada će biti posvećen sećanju na njega.

Viktor se takođe pojavio na malom ekranu u ITV-ovom Minderu, i napravio je kameo u Carri On Henri.

Viktorov brat Omero objavio je danas na društvenim mrežama smrt glumca, napisao je: "U ime mog brata Olinda Galučija i mene, sa žaljenjem objavljujemo da je u nedelju 14. maja preminuo naš brat Viktor Galuči. Hvala vam na saučešću."

Pored glume, Viktor je pre više od dve decenije osnovao i popularnu Ekstravagancu klasičnih automobila na Ostrvu Vajt. Ove godine je zakazan za 9. i 10. septembar, a očekuje se i proslava Minisa. Veće koje je bilo domaćin sajma automobila objavili su na internetu, napisali su: "Gradsko veće Rajda je šokirano i obuzeto tugom zbog smrti Viktora Galučija. Vik nije bio samo dobrodušna osoba, već je imao i najoštriji smisao za humor, ostavljajući trajan utisak na svakoga koga je sreo.

- U čast Vikovog sećanja i njegove strasti prema klasičnim automobilima, mi ćemo neumorno raditi zajedno sa Ekstravagancom klasičnih automobila na Ostrvu Vajt kako bismo osigurali da se izložba klasičnih automobila nastavi kako je planirano. Ovaj događaj će biti omaž Viku i neizmernoj radosti koju je doneo. Izražavamo naše najdublje saučešće i saučešće porodici i prijateljima Viktora Gulučija tokom ovog teškog vremena.

Na fan stranici posvećenoj Billu je pisalo: "Tužna vest je stigla do nas da je Viktor Galuči umro. Koju god eru #thebill da ste gledali, videli ste DC Toma Bejkera ​​kako radi zajedno sa CID-om, retko je govorio na ekranu, ali su njegovi nastupi bili legendarni. Naše misli su usmerene na Viktorovu porodicu, prijatelje i kolege. Počivaj u miru."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.