TUGA DO NEBA! RAZREŠENA MISTERIJA SMRTI MALE LENE: Sedmogodišnju devojčicu silovao đubretar, a ubio je jedanaestogodišnji dečak

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2023, 20:51

TUGA DO NEBA! RAZREŠENA MISTERIJA SMRTI MALE LENE: Sedmogodišnju devojčicu silovao đubretar, a ubio je jedanaestogodišnji dečak

Protiv dečaka ne može se voditi krivični postupak jer je previše mlad

Pet meseci nakon smrti male Lene (10) u učeničkom domu Svetog Josifa u Vunzidelu u Nemačkoj, istražitelji su sada sigurni: devojčicu je silovao đubretar Danijel T. (25), a devojčicu je nakon toga ubio dečak (11).

Istražitelji su sada otkrili i detalje o uzroku smrti devojčice. Prema nalazima policije i tužilaštva, dečak je zadavio Lenu. Međutim, on ne može biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kažnjen za zločin jer je premlad.

Nakon saslušanja 130 svedoka, javno tužilaštvo u Hofu sada je podiglo optužnicu protiv Danijela T. za silovanje i provalu.

Javni tužilac Matijas Gers rekao je u utorak da nema dokaza da je on umešan u ubistvo deteta.

Đubretar se sumnjiči i da je od početka 2022. godine provalio u pet građevinskih kontejnera i ukrao građevinsku mehanizaciju.

- Osumnjičeni je u u dom za decu i omladinu ušao 2. aprila 2023. godine kroz otvoreni prozor u kupatilu, gde je slučajno sreo 11-godišnjeg dečaka i kasnije devojčicu koji su tamo živeli. Osumnjičeni je vršio seksualne radnje nad 10-godišnjom devojčicom. Nakon toga je napustio zgradu - rekao je tužilac.

Dečak je ubio malu Lenu nakon svađe.

Prema informacijama Bilda, deca su bila u istoj grupi jer je većina stanara dečjeg doma bila na skijanju. Protiv dečaka, za kojeg se navodi da je ranije privukao pažnju zbog napada, ne može se voditi krivični postupak.

Tužilac Gers je rekao da je Danijel T. i dalje u pritvoru. On je tokom istrage u velikoj meri priznao zločine za koje je optužen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LENU (10) SILOVAO PROVALNIK, PA ONDA ZADAVIO DEČAK Istraga otkrila strašne detalje smrti devojčice: Ubica (11) NEĆE ODGOVARATI!

Izvor: Blic, 06.Sep.2023, 12:58

Pet meseci nakon ubistva desetogodišnje Lene u dečjem domu u Vunsidelu u nemačkoj saveznoj zemlji Bavarskoj, državno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv 25-godišnjeg muškarca za silovanje. No, kako navode nemački mediji, 25-godišnjak nije odgovoran za smrt devojčice, već jedan dečak.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.