TUGA DO NEBA! Preminuo Bojsi iz Mućki, izgubio bitku sa teškom bolešću

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 15:38

TUGA DO NEBA! Preminuo Bojsi iz "Mućki", izgubio bitku sa teškom bolešću

Tužna vest za sve fanove čuvenog glumca Džona Čalisa

Porodica Džona Čalisa, slavnog glumca iz "Mućki", saopštila je da je preminuo!

"Teška srca vas obaveštavamo da je naš i vaš Džon umro mirno, u snu, nakon duge bitke s rakom", saopštila je porodica.

"Uvek ćemo ga voleti zbog divne zaostavštine i dela koja će nastavljati da donose zadovoljstvo i osmehe u godinama koje dolaze. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovom teškom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i budite sigurni da će biti prilike da slavimo Džonov život, onda kada svima bude bilo dozvoljeno da se pridruže", navedeno je u saopštenju.

MEDIA STATEMENT FROM THE FAMILY OF JOHN CHALLIS

Sunday September 19, 2021

“It is with heavy hearts that we bring you such sad news. Our dear friend and yours, John Challis, has died peacefully in his sleep, after a long battle with cancer.

Full Media piece below pic.twitter.com/oeIDrkAa4T

— Only Fools and Horses News (@onlyfoolsnews) September 19, 2021

Glumac je često govorio o tome koliko voli Srbiju u koju je uvek rado dolazio. Otkrio je jednom prilikom i zbog čega je želeo da postane državljanin naše zemlje.

"Time se osećam mnogo bliže narodu. Osećam se kao građanin te zemlje i to je neverovatno, osećam se blizu srpskom narodu. Ta povezanost preko komedije ukazuje da smo svi isti, komedija nas zbližava. Jedva čekam da se vratim i mogu samo da ohrabrim ljude da posete Srbiju i dožive ono što sam ja doživeo", istakao je legendarni Bojsi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOJSI JE OBOŽAVAO SRBIJU: Poslednji njegov tvit bio je o Beogradu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021

Porodica Džona Čalisa, slavnog glumca iz "Mućki", saopštila je da je preminuo!..Slavni glumac Džon Čalis, Bojsi iz nezaboravnih "Mućki", preminuo je nakon borbe s karcinomom...Tužnu vest koja je potresla čitav svet objavila je njegova porodica na zvaničnom nalogu serije...Bojsi će ostati zapamćen...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Preminuo legendarni Bojsi iz "Mućki"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2021

Glumac Džon Čalis preminuo je nakon borbe sa rakom, saopštila je njegova porodica...Glumac je preminuo "mirno u snu, nakon duge borbe sa rakom". Zvezda, koja je bila najpoznatija po glumi Terensa "Bojsija" Bojsa u seriji "Mućke", imala je 79 godina...Njegova porodica je podelila tužnu vest o njegovoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.