TUGA, BOL I JAUCI ISPRATILI MILOŠA I ANĐELU: Žena se od TUGE srušila na pod, intervenisala Hitna pomoć (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA, BOL I JAUCI ISPRATILI MILOŠA I ANĐELU: Žena se od TUGE srušila na pod, intervenisala Hitna pomoć (FOTO)

Mladi par sahranjen zajedno

Veliki broj rodbine i prijatelja okupio se danas groblju Zbeg da isprati na večni počinak Miloša Stanojkovića (20) i Anđelu Mančić (19) koji su stradali u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

Tela Miloša Stanojkovića (20), Anđele Mančić (19) i njenog ujaka Zorana Disića, koji su nastradali u teškoj saobraćajnoj nesreći u predgrađu nemačkog grada Rotenburga prošle nedelje, dopremljena su u subotu u Srbiju.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ranije bilo najavljeno Miloš i Anđela, koji su se zabavljali, biće sahranjeni zajedno.

Pre početka opela, Hitna pomoć je morala da interveniše, jer je jednoj osobi pozlilo.

Žena se odjednom srušila na pod, a oko nje su se sjatili ljudi. Brzom intervencijom lekara, ženi je ukazana pomoć.

Grobljem se prolamaju plač i krici, a kako saznajemo, Miloš i Anđela će na večni počinak biti ispraćeni pesmom trubača.

U saobraćajnoj nesreći kada je poginuo zaljubljeni par i Anđelin ujak, teško je povređen i njen mlađi brat Darko (14), dok je otac Mile (46) zadobio lakše povrede. Darko je nekoliko puta operisan i on se nalazi još u bolnici u Nemačkoj.

Do udesa je došlo kada se "ford" u kojem su bili svi nastradali i povređeni iznenada zakucao u znak "stop", a potom odbio i udario u automobil "golf" koji ga je odbacio na drugo vozilo. Za volanom "forda" bio je Anđelin otac Mile Mančić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KRICI UZ DVE PRETUŽNE PESME NA SAHRANI MILOŠA I ANĐELE, a zbog jednog detalja suze same krenu! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019

Na sahrani Miloša Stanojkovića (20) iz Padinske Skele i njegove devojke Anđele Mančić (19) trube sviraju pesmu "Nema više druga mog" dok se povorka kreće...Takođe, trubači su svirali i pesme "Pukni zoro" dok se povorka tužno kreće...Čuju se povremeni jecaji od tuge slomljenih roditelja...Miloš...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.