KRICI UZ DVE PRETUŽNE PESME NA SAHRANI MILOŠA I ANĐELE, a zbog jednog detalja suze same krenu! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRICI UZ DVE PRETUŽNE PESME NA SAHRANI MILOŠA I ANĐELE, a zbog jednog detalja suze same krenu! (FOTO/VIDEO)

Na sahrani Miloša Stanojkovića (20) iz Padinske Skele i njegove devojke Anđele Mančić (19) trube sviraju pesmu "Nema više druga mog" dok se povorka kreće.

Takođe, trubači su svirali i pesme "Pukni zoro" dok se povorka tužno kreće.

Čuju se povremeni jecaji od tuge slomljenih roditelja.

Miloš i Anđela danas se zajedno sahranjuju na groblju Zbeg u Borči, a oboje će biti sahranjeni u belim kovčezima.

U saobraćajnoj nesreći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je poginuo zaljubljeni par i Anđelin ujak, teško je povređen i njen mlađi brat Darko (14), dok je otac Mile (46) zadobio lakše povrede. Darko je nekoliko puta operisan i on se nalazi još u bolnici u Nemačkoj.

Do udesa je došlo kada se "ford" u kojem su bili svi nastradali i povređeni iznenada zakucao u znak "stop", a potom odbio i udario u automobil "golf" koji ga je odbacio na drugo vozilo. Za volanom "forda" bio je Anđelin otac Mile Mančić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potresan govor Miloševog druga na sahrani prekidali plač i jecaji: "Zašto se ovo desilo? Bogu je zafalio anđeo, pa je tebe uzeo" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019

Veliki broj rodbine i prijatelja okupio se danas groblju Zbeg da isprati na večni počinak Miloša Stanojkovića (20) i Anđelu Mančić (19), koji su stradali u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj...Na sahranu svom drugaru došli su i Miloševi saigrači iz fudbalskog kluba PKB iz Borče, koji su slomljeni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

VRISKA I LELEK ODZVANjALI GROBLjEM ZBEG: Miloš i Anđela u belim kovčezima spušteni u istu raku

Izvor: Večernje novosti, 12.Avg.2019

Mladi par poginuo je u saobraćanoj nesreći u predgrađu Rotenburga. Kobnog dana u nesreći poginuo i Zoran Disić, devojčin ujak MILOŠ Stanojković (20) i Anđela Mančić (19) koji su prošle nedelje poginuli u saobraćanoj nesreći u Nemačkoj, sahranjeni su danas zajedno...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.