TUČA U AUTOBUSU BEOGRAD-ZAGREB: Sukobile se dve porodice, mladić izboden nožem!

Izvor: Press, 01.Sep.2014, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUČA U AUTOBUSU BEOGRAD-ZAGREB: Sukobile se dve porodice, mladić izboden nožem!

"U autobusu nemačkih registarskih oznaka posvađala su se dva mlađa muškarca. Svađa je prerasla u tuču kojoj su se pridružili i članovi njihovih porodica. Sukob je okončan tako što je jedan od mladića izvadio nož i ubo drugoga", rekla je jedna žena koja je prisustvovala događaju.
Kako se sve odigralo na srpskoj strani granice, po povređenog muškarca došla je Hitna pomoć iz Srbije, dok je drugi zadržan u policiji. Mladići su turski državljani.
"Svi smo morali da čekamo da prođe policijski uviđaj, nakon kog smo nastavili put autobusom, a porodice dvojice sukobljenih mladića zadržane su na granici", kaže jedan od očevidaca.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

OPŠTI HAOS U AUTOBUSU BEOGRAD-ZAGREB: Potukli se mladići i njihove porodice!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Sep.2014, 09:09

Najpre su se posvađala dva mlađa muškarca, a zatim je svađa prerasla u tuču kojoj su se pridružili i članovi njihovih porodica..Granični prelaz Batrovci-Bajakovo između Srbije i Hrvatske dva sata je bio zatvoren zbog tuče dve porodice koje su autobusom putovale iz Beograda za Zagreb...- U autobusu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.