TRUDIMO SE DA SRBIJA BUDE PRVA U EVROPI Vučić snimkom oduševio građane: Uvek ćemo brinuti o svima, posebno o deci (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 18:39

"TRUDIMO SE DA SRBIJA BUDE PRVA U EVROPI" Vučić snimkom oduševio građane: "Uvek ćemo brinuti o svima, posebno o deci" (VIDEO)

Na snimku prikazana ceremonija dodele paketića

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao sa predstavnicima Udruženja, roditeljima i decom obolelom od retkih bolesti, nakon čega su deci podeljeni novogodišnji paketići. 

Predsednik je o tome objavio i zanimljiv video na svom instagram profilu:

- Daćemo sve od sebe da nikada ne budete nezadovoljni, a da možete da se posvetite svojima bližnjima ili članovima svojih udruženja, koji boluju od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << retkih bolesti i da možete da se pohvalite da je Srbija ispred mnogih zemalja, ne samo u svetu, već i na našem evropskom kontinentu - naveo je predsednik.

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

Podsećamo da se na svečanosti predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio rečima:

- Nisam video ljude sa toliko entuzijazma energije i snage da se bore sa svakodnevnim problemima, koliko sam danas video u ljudima koji su predstavljali različita udruženja i sve druge koji pomažu i tuđoj i svojoj deci. 

- Mi smo sa 130 miliona dinara došli do 7,2 milijarde ulaganja u 2024. godini. i to će biti više. Za nas je dodatno važno da će u programu "Srbija 2027" posebna pažnja biti obraćena borbi protiv retkih bolesti. Lično ću se zalagati da naša deca i bolesni dobiju što više - rekao je Vučić.

On je napomenuo da će uvek da brine o svima, posebno o deci i da radimo na tome da Srbija bude među prvima u Evropi po dostupnosti inovativnih lekova.

(Srbija Danas)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.