TROCIFREN BROJ UMRLIH ZA DAN! Pandemija nema milosti, brojevi kritični u ovoj evropskoj državi

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2020, 20:10

TROCIFREN BROJ UMRLIH ZA DAN! Pandemija nema milosti, brojevi kritični u ovoj evropskoj državi

Od početka epidemije, u Velikoj Britaniji zaraženo je 634.920 ljudi

Velika Britanija prijavila je danas više od 100 smrtnih slučajeva od korona virusa, prvi put u poslednja četiri meseca. Za samo 24 sata, u toj zemlji preminule su 143 osobe.

Podaci Ministarstva zdravlja pokazuju da je poslednji put haotična brojka zabeležena 17. juna. Tada je preminulo 110 ljudi, ali zvaničnici navode da ovaj visoki broj može da bude rezultat zaostajanja u praćenju podataka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tokom vikenda.

Brojevi ukazuju na to da se broj smrtnih slučajeva u Engleskoj i Velsu penje već četvrtu nedelju. Zvaničnici su danas najavili da će mere na nacionalnom nivou verovatno da budu strože.

, a umrlo je preko 43.000.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.