TRIJUMF BRITANCA: Luis Hamilton pobedio u Monci

Izvor: Kurir, 07.Sep.2014, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRIJUMF BRITANCA: Luis Hamilton pobedio u Monci

BEOGRAD - Vozač Mercedesa, Britanac Luis Hamilton pobedio je danas u trci Formule jedan za Veliku nagradu Italije u Monci. To je šesta pobeda Hamiltona ove sezone, 28. u karijeri, a trku je završio za sat, 19 minuta, 10 sekundi i 236 stotinki.

Drugo mesto zauzeo je njegov klupski kolega Niko Rozberg, dok je treći kroz cilj prošao Felipe Masa iz Vilijamsa i to je njegov prvi plasman na podijum ove sezone.

Hamilton je tako smanjio zaostatak za Rozbergom u šampionatu na 22 >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << boda.

Četvrto mesto zauzeo je Valteri Botas iz Vilijamsa, peti je bio Danijel Rikardo iz Red Bula, a šesti njegov kupski kolega Sebastijan Fetel.

Bodove su još osvojili vozač Meklarena Kevin Magnusen, Serhio Peres iz Fors Indije, Dženson Baton iz Meklarena i Kimi Raikonen iz Ferarija.

Naredna trka u šampionatu Formule jedan na programu je 21. septembra za Veliku nagradu Singapura.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hamilton pobednik trke u Monci

Izvor: Press, 07.Sep.2014

Hamilton je do druge pobede u karijeri na legendarnoj “Monci”, a 28. ukupno, došao u vremenu od 1:19:10.236 sata.. Drugo mesto, sa tri sekunde zaostatka, zauzeo je Niko Rozberg u drugom Mercedesu, dok se na trećem stepeniku pobedničkog postolja našao vozač Vilijamsa Felipe Masa.. .  . Velika...

Nastavak na Press...

Luis Hamilton pobedio u Monci

Izvor: Politika, 07.Sep.2014

BEOGRAD – Vozač Mercedesa, Britanac Luis Hamilton pobedio je danas u trci Formule jedan za Veliku nagradu Italije u Monci...To je šesta pobeda Hamiltona ove sezone, 28. u karijeri, a trku je završio za sat, 19 minuta, 10 sekundi i 236 stotinki...Drugo mesto zauzeo je njegov klupski kolega Niko Rozberg,...

Nastavak na Politika...

Hamilton: ''Ja se ne predajem!'', Rozberg: ''Užasan osećaj!''

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2014

Posle pobede u Monci i uvećane prednosti u generalnom plasmanu Formule 1, vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da je danas bio spreman za neočekivano i da se neće predati u borbi za šampionsku titulu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.