TRI DEČAKA UMRLA, ČETVRTOM SE BORE ZA ŽIVOT! Devojčica heroj (13) POKUŠALA DA IH SPASI iz zaleđene vode!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 08:12

"TRI DEČAKA UMRLA, ČETVRTOM SE BORE ZA ŽIVOT!" Devojčica heroj (13) POKUŠALA DA IH SPASI iz zaleđene vode!

Devojčica heroj govorila je o mučnom trenutku kada je pokušala da spase četvoricu dečaka zarobljenih u zaleđenom jezeru Solihul, Velika Britanija.

Tri dečaka su umrla u Babs Mil Parku u nedelju, a četvrti se bori za život u bolnici.

Olivija Ševc (13) progovorila je nakon što je iščupala grane sa obližnjeg drveća u pokušaju da pomogne dečacima da izađu iz jezera. Ona se našla sa prijateljem u parku u nedelju kada se dogodio užas.

Samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam pokušavala da pronađem grane drveća i da priđem do njih, ali su sve bile prekratke - rekla je hrabra Olivija za ITV.

- Samo sam se trudila da smislim različite načine da im barem pomognem ili učinim bilo šta da isplivaju na površini vode kako se ne bi udavili. Razmišljala sam šta bi moglo da ih izvuče nazad na obalu? A onda sam samo pogledala drvo i pomislila sam, to je to. Trebalo bi da uzmem granu da pokušam. Dobila sam granu, ali je bila prekratka - dodala je.

Olivija je rekla da je ubrzo shvatila da će morati da sačekaju hitne službe.

Po dolasku hitna pomoć je pružila pomoć dečacima koji su izvučeni iz vode, međutim, trojica su preminula, dok se četvrti bori za život.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.