TREĆA ŽRTVA EKSPLOZIJE U LEŠTANIMA: Umro još jedan povređeni radnik

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2021, 14:31

TREĆA ŽRTVA EKSPLOZIJE U LEŠTANIMA: Umro još jedan povređeni radnik

Na licu mesta, u trenutku eksplozije stradala su dva radnika.

Radnik Bojan Ružić (28) treća je žrtva eksplozije u fabrici u Leštanima.

Kako se saznaje, mladić je imao opekotine petog i šestog stepena. Bio je zbrinut na Urgentnom centru, a lekari su se tokom jučerašnjeg i današnjeg dana borili za njegov život.

U stravičnoj eksploziji koja se u utorak dogodila u fabrici "Edepro" u Leštanima kod Beograda poginuli su Miljan Jojić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (38) i Miloš Saković (21). Jojić je bio šef sektora za raketno gorivo i u fabrici je radio 15 godina, dok je njegov mlađi kolega tu bio zaposlen godinu dana.

Podsetimo, povodom eksplozije u fabrici "EdePro" u naselju Leštane, u toku je uviđaj na licu mesta koji obavlja Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, zajedno sa Višim javnim tužilaštvom.

Juče su na opasnom terenu radili demineri, a danas se uviđajem tužilaštva utvrđuju sve okolnosti pod kojima je došlo do eksplozije u kojoj su u ponedeljak poginula dva radnika fabrike, a 16 povređeno.

Fabrka "Edepro" proizvodi rakete za protivgradnu odbranu, a prema prvim informacijama, do eksplozije je došlo u magacinu površine od 240 metara kvadratnih u kome je bilo uskladišteno 500 raketa sa po 30 kilograma raketnog goriva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova.rs: Preminula treća žrtva eksplozije u Leštanima

Izvor: N1 televizija, 25.Nov.2021

U bolnici je podlegao povredama radnik (28) koji je zadobio teške opekotine u eksploziji u fabrici raketa "EDePro" u Leštanima, javlja Nova.rs.

Nastavak na N1 televizija...

DEMINERI PREGLEDALI KRUG FABRIKE, OBAVLJEN UVIĐAJ Istraga stravične eksplozije u Bubanj Potoku je u toku, od ovih faktora zavisi da li će slučaj biti klasifikovan kao KRIVIČNO DELO

Izvor: Blic, 25.Nov.2021

Nakon stravične eksplozije koja se dogodila juče oko 14 časova u fabrici "EdePro" u Bubanj Potoku, u kojoj su poginuli Miloš Saković (21), Miljan Jojić (38) i Bojan Ružić (28), a u kojoj je povređeno više od 20 osoba, na lice mesta je izašao dežurni zamenik javnog tužioca Drugog osnovnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.