TRAŽITE DA UKINEMO SOPSTVENU VALUTU NA NAŠOJ TERITORIJI Vučić o pritiscima Zapada po pitanju dinara na KiM - Nećemo i ne možemo

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 14:33

"TRAŽITE DA UKINEMO SOPSTVENU VALUTU NA NAŠOJ TERITORIJI" Vučić o pritiscima Zapada po pitanju dinara na KiM - "Nećemo i ne možemo"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas nakon ceremonije obeležavanja početka radova na izgradnji nove fabrike kompanije JFE SHOJI SERBIA, da po pitanju dinara na KiM nema nikakvog dogovora jer se od Srbije traži da ukine svoju valutu na svojoj teritoriji.
- Nemam nikakva očekivanja. Ono što sam ja govorio je nešto sa dalekosežnim posledicama i o tome ću u petak da govorim detaljnije. Nema po pitanju dinara nikakvog dogovora, vi tražite da se mi dogovorimo da ukinemo sopstvenu valutu na sopstvenoj teritoriji. Nećemo i ne možemo - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara u vezi sa Briselskim sporazumom i postojanju bilo kakvog pomaka kada je reč o statusu dinara na KiM.
"Nikakav...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.