Izvor: Blic, 05.Dec.2019, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAKTORI UPOLA CENE Do kraja godine kupovina uz podršku države

Poljoprivrednici će uskoro moći da kupe traktor uz podršku države. Budžet će subvencionisati do 50 odsto kupovinu novog traktora sklopljenog u Srbiji. To znači da će upola cene moći da kupe MTZ "belorus", ali i neki od indijskih modela "mahindra", "tafe", IMT, "solis" i kineski YTO. Svi se oni montiraju u našoj zemlji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Olakšice za poljoprivrednike: Država subvencioniše kupovinu traktora do 50 odsto!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2019

Pred kraj godine stižu odlične vesti za poljoprivrednike - traktori u pola cene. Najava Ministarstva poljoprivrede odnosi se na traktore koji se sklapaju u Srbiji...Poljoprivrednici će uskoro moći da kupe traktor uz podršku države. Budžet će subvencionisati do 50 odsto kupovinu novog traktora...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.