TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Iz Bregave izvučeno telo jednog od nestalih mladića, sleteli autom U REKU - za drugim mladićem se i dalje traga (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 13:22

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Iz Bregave izvučeno telo jednog od nestalih mladića, sleteli autom U REKU - za drugim mladićem se i dalje traga (VIDEO)

Potraga za telom drugog mladića još uvek traje.

Potraga za nestalim mladićima u Stocu završila se tragično, nakon što je telo jednog od njih izvučeno iz reke Bregave, izjavio je potparol tamošnje policije. 

Potraga za drugim mladićem se nastavlja.

Kako je "Avaz" ranije objavio, spasilačke službe su iz rijeke Bregave izvukle automobil.

Podsetimo potraga za dvojicom mladića počela je u ponedeljka oko 1 sat kada je majka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (47) pozvala policiju i prijavila da je njen sin, bio u jednom kafiću u Stocu sa drugom, te da nije došao kući, kao i da su obojica nedostupni na telefon.

Policija je ubrzo utvrdila da je treći muškarac dao ključeve svog "džip kompasa" mladićima da odu u Vidovo polje, ali su oni nestali.

Nakon pretrage grada i okoline utvrđeno je da su mladići najverovatnije automobilom sleteli u nabujalu reku.

Srbija Danas/Avaz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO, FOTO) RONIOCI ISPRIČALI UZNEMIRUJUĆE DETALJE Iz reke izvučen džip kojim su sleteli NESTALI MLADIĆI iz Stoca

Izvor: Blic, 13.Feb.2024

Iz Bregave u mestu Pitića Brijeg kod Stoca izvučen je automobil "Jeep Compas" u kojem se nalazilo telo stradalog mladića iz Stoca.

Nastavak na Blic...

STOLAC ZAVIJEN U CRNO: Telo mladića izvučeno iz reke, za drugim se i dalje traga! Jedna stvar otežava potragu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 00:03

Traga se za telom drugog mladića. Drugi je dan potrage koju otežava nabujala i mutna reka Bregava...Stolac i danas zavijen u crno. Iz reke Bregave jutros je izvučeno telo jednog od dvojice stradalih mladića čiji je nestanak u noći između nedelje i ponedeljka prijavljen Policijskoj postaji Stolac,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.