STOLAC ZAVIJEN U CRNO: Telo mladića izvučeno iz reke, za drugim se i dalje traga! Jedna stvar otežava potragu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 00:03

STOLAC ZAVIJEN U CRNO: Telo mladića izvučeno iz reke, za drugim se i dalje traga! Jedna stvar otežava potragu

Traga se za telom drugog mladića. Drugi je dan potrage koju otežava nabujala i mutna reka Bregava.

Stolac i danas zavijen u crno. Iz reke Bregave jutros je izvučeno telo jednog od dvojice stradalih mladića čiji je nestanak u noći između nedelje i ponedeljka prijavljen Policijskoj postaji Stolac, kao i vozilo u kojem su bili.

U Gradskoj mrtvačnici u Mostaru u sredu će biti obavljena obdukcija tela smrtno stradalog mladića čije su telo danas izvukli iz automobila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje se nalazilo u reci Bregavi, potvrdio je za Bljesak.info dežurni tužilac Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona, prenosi Srpskainfo.

Podsećamo, Stolačkoj policiji je žena (47) juče u 00:45 prijavila da je njen sin bio u jednom kafiću u Stocu sa drugim mladićem te da nije došao kući , kao i da su obojica nedostupni na telefon.

Posle se ispostavilo, a kako je to prijavljeno policiji, da im je ključeve vozila, nakon što su svi sedili u jednom kafiću u Stocu, dala treća osoba da odu u Vidovo polje.

Srbija Danas/Bljesak.info

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.