TRAGEDIJA U SVRLJIGU! Brat (15) iz nehata ubio sestru (19) očevim karabinom?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U SVRLJIGU! Brat (15) iz nehata ubio sestru (19) očevim karabinom?!

Devojka je pogođena u vratni deo kičme

Devetnaestogodišnja J. Đ. iz Svrljiga preminula je u Kliničkom centru u Nišu od zadobijenih povreda koje joj je očevim karabinom naneo petnaestogodišnji brat.

. Uviđaj je u toku , a na licu mesta je, kako RTS saznaje, zamenik Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Uskoro opširnije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U NIŠU Tinejdžer ubio sestru (19)

Izvor: Blic, 06.Feb.2017

J. Đ. (19) iz Svrljiga preminula je u Kliničkom centru u Nišu od zadobijenih povreda koje joj je očevim karabinom naneo petnaestogodišnji brat...Pretpostavlja se da je brat nehorice ispalio hitac iz karabina...Uviđaj je u toku, a na licu mesta je zamenik Višeg javnog tužilaštva u Nišu...Uskoro...

Nastavak na Blic...

Tragedija u Svrljigu: Brat (15) ubio sestru (19) očevim karabinom

Izvor: Telegraf.rs, 06.Feb.2017

J. Đ. (19) iz Svrljiga preminula je u Kliničkom centru u Nišu od zadobijenih povreda koje joj je očevim karabinom naneo brat (15)...Devojka je pogođena u vratni deo kičme. Uviđaj je u toku , a na licu mesta je, kako RTS saznaje, zamenik Višeg javnog tužilaštva u Nišu...(Telegraf.rs)..

Nastavak na Telegraf.rs...

Svrljig: Brat (15) usmrtio sestru (19) očevim karabinom

Izvor: B92, 06.Feb.2017

Devojka J. Đ. (19) iz Svrljiga preminula je u Kliničkom centru u Nišu od zadobijenih povreda koje joj je očevim karabinom naneo petnaestogodišnji brat...Devojka je pogođena u vratni deo kičme, preneo je RTS...Uviđaj je u toku.

Nastavak na B92...

TRAGEDIJA: Brat nenamerno ubio sestru

Izvor: juGmedia, 06.Feb.2017

Devetnaestogodišnja devojka iz Svrljiga preminula je danas oko 14 časova u Urgentnom centru u Nišu zbog povrede glave zadobijene puščanom municijom, potvrdili su u toj zdravstenoj ustanovi...Prema nezvaničnim informacijama devojku je iz nehata ubio petnaestogodišnji brat u njihovoj porodičnoj...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.