TRAGEDIJA: Brat nenamerno ubio sestru

Izvor: juGmedia, 06.Feb.2017, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA: Brat nenamerno ubio sestru

Devetnaestogodišnja devojka iz Svrljiga preminula je danas oko 14 časova u Urgentnom centru u Nišu zbog povrede glave zadobijene puščanom municijom, potvrdili su u toj zdravstenoj ustanovi.

Prema nezvaničnim informacijama devojku je iz nehata ubio petnaestogodišnji brat u njihovoj porodičnoj kući, očevim karabinom

U Policijskoj upravi u Nišu kazali su  da su obavešteni o ranjavanju devojke u Svrljigu u 13,40 minuta.

Policija je na terenu, a o tom slučaju je obavešteno i Više javno tužilaštvo. Zamenik višeg javnog tužioca je na terenu i uvidjaj je u toku„, rekli su u PU Niš.

Biljana Ljubisavljević

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deda tragično ubijene devojke u Svrljigu: “Unuk je uporno pitao šta je sa Jovanom, nisam mogao da mu kažem da je mrtva”

Izvor: Telegraf.rs, 06.Feb.2017

Petnaestogodišnji N.Đ. koji je danas u njihovoj porodičnoj kući u Svrljigu očevom lovačkom puškom ubio četiri godine stariju sestru Jovanu, najverovatnije se igrao oružjem kada je došlo do kobnog metka...Foto: Telegraf..Njihov deda po majci Miodrag Mitić koji živi u neposrednoj blizini njihove...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.