TRAGEDIJA U SUBOTICI: Teretnjak motoru oduzeo prednost, motociklista (20) na mestu mrtav

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 07:52

TRAGEDIJA U SUBOTICI: Teretnjak motoru oduzeo prednost, motociklista (20) na mestu mrtav

Suvozač motoriste teško povređen

Sinoć u Subotici, u ulici Jovana Mikića kod broja 216, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo vozač motocikla (20).

- Do saobraćajne nezgode je došlo kada vozač teretnjka nije ustupio pravo prvenstva prolaza motociklisti, koji se u kretao ulicom Jovana Mikića, iz pravca periferije ka centru grada - kažu u subotičkoj policiji.

- Vozač motocikla (20) podlegao je povredama na licu mesta dok je saputnik na motociklu teže povređen.

Uviđaj je izvršio zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici i saobraćajna policija.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća u Subotici, poginuo motociklista

Izvor: RTS, 27.Jul.2021

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Subotici poginuo je motociklista, a njegova saputnica je teško povređena, potvrđeno je RTS-u iz Policijske uprave u Subotici. . U ulici Jovana Mikića, kod broja 216, sinoć oko 19.30 časova, vozač teretnog vozila...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.