TRAGEDIJA U NOVOM SADU: Muškarac (30) pao sa zidina Petrovaradinske tvrđave

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 11:14

TRAGEDIJA U NOVOM SADU: Muškarac (30) pao sa zidina Petrovaradinske tvrđave

Prevezen na Odeljenje reanimacije

Za sada nepoznati muškarac pao je jutros posle 8 časova sa zidina Petrovaradinske tvrđave.

On je prevezen na Odeljenje reanimacije UC.

On je pao nakon izlaska iz kapije festivala pod za sada nepoznatim okolnostima.

Po rečima doktora Zorana Krulja portparola novosadske hitne pomoći, njihova ekipa izašla je na lice mesta u 8 časova i i 40 minuta.

- Povređen je stranac, muškarac, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << star oko 30 godina. Zadobio je povrede i u svesnom stanju je prevezen na Odeljenje reanimacije UC KCV - rekao je za medije PR Zavoda za hitnu medicinsku pomoć dr Zoran Krulj.

Policija je obavila uviđaj na licu mesta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posetliac Egzita pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Jul.2023

Mlađi muškarac je u nedelju nešto posle osam sati pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave nadomak Novog Sada gde se trenutno održava muzički festival Egzit (Exit(, potvrđeno je za Radio Slobodna Evropa (RSE) u Službi hitne pomoći. "Hitna pomoć je mladića koji je zadobio povrede zbrinula na...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.