Posetliac Egzita pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Jul.2023, 11:33

Posetliac Egzita pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave

Mlađi muškarac je u nedelju nešto posle osam sati pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave nadomak Novog Sada gde se trenutno održava muzički festival Egzit (Exit(, potvrđeno je za Radio Slobodna Evropa (RSE) u Službi hitne pomoći. "Hitna pomoć je mladića koji je zadobio povrede zbrinula na licu mesta. On je u svesnom stanju prevezen na odeljenje reanimacije Kliničkog centra Vojvodine, mladić je bio intoksiciran", rekao je za RSE portparol Hitne pomoći Zoran Krulj. Pad se dogodio...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić povređen u padu sa bedema Petrovaradinske tvrđave, u svesnom stanju prevezen u KCV

Izvor: NoviSad.com, 09.Jul.2023

Mladić, čiji identitet za sada nije poznat, pao je jutros sa bedema Petrovaradinske tvrđave, nakon čega je prevezen n a odeljenje reanimacije Kliničkog centra Vojvodine..

Nastavak na NoviSad.com...

EXIT se oglasio o padu mladića sa bedema Petrovaradinske tvrđave

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jul.2023

Organizator EXIT festvala saopštio je da se, prema informacijama koje imaju, nezgoda u kojoj je mladić pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave, dogodila van zone festivala.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.