TRAGEDIJA U NOVOM SADU: Iz Dunava izvučeno beživotno telo mladića - skočio sa Mosta slobode

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2020, 10:49

TRAGEDIJA U NOVOM SADU: Iz Dunava izvučeno beživotno telo mladića - skočio sa Mosta slobode

Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt

Telo 33-ogodišnjeg muškarca izvučeno je rano jutros iz Dunava u Novom Sadu. Telo je pronađeno kod Ribnjaka, nešto pre 5 časova.

Kako je za medije potvrdio portparol Hitne pomoći, doktor Zoran Krulj njihova ekipa je po dolasku samo mogla da konstatuje smrt.

- Naša ekipa je, po pozivu policije, oko 4:50 h, na Donjem putu u Ribnjaku zatekla muškarca starog 33 godine bez znakova života i na licu mesta su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << konstatovali smrt - navodi doktor Krulj.

Muškarac je, kako saznaju mediji, skočio sa Mosta slobode.

Podsetimo da je u nedelju, oko 19:30 časova, nedaleko od železničko-drumskog mosta iz Dunava spasena dvadesetdvogodišnja studentkinja iz Podgorice koju je rečna struja povukla dublje u vodu nakon što je ušla da pliva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UŽAS U NOVOM SADU - Iz Dunava izvađen leš muškarca

Izvor: Press, 29.Jun.2020

Iz Dunava kod Ribnjaka u Novom Sadu, jutros rano je izvađeno telo zasada nepoznatog muškarca starosti 33 godine. . Foto:pink. Ekipa novosadske Službe hitne pomoći je prema rečima dr Zorana Krulja, portparola ove zdravstvene...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.