TRAGEDIJA U IVANJICI: Traktorom prevozio drva, pa se zakucao u kuću - preminuo na licu mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 15:46

TRAGEDIJA U IVANJICI: Traktorom prevozio drva, pa se zakucao u kuću - preminuo na licu mesta

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila tokom popodnevnevnih sati u Ivanjici, u zaseoku Šljivići, život je izgubio muškarac kada je vozeći traktor kojim je prevozio drva, izgubio kontrolu nad njim i udario u kuću.

Na lice mesta pristigle su i ekipe vatrogasno-spasilacke jedinice, koje su nesrećno nastradalog muškarca izvukli iz motornog vozila i konstatovali smrt.

Detaljnim uviđajem pripadnici saobraćajne policije utvrdiće tačne okolnosti koje su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dovele do ovog tragičnog dogadjaja.

- Samo smo začuli jak udarac i kada smo izašli iz kuće zatekli smo jeziv prizor. Naš sugrađanin zadobio je ubrzanje na velikoj nizbrdici i od siline udara u kuću, poginuo je na licu mesta. Znali smo ga kao vrednog i poštenog čoveka, sve ovo nas je pogodilo - kažu meštani zaseoka Šljivići.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.