Izvor: Luftika.rs, 24.Apr.2023, 15:50

Tragedija u Ivanjici: Traktorom prevozio drva, udario u kuću i na mestu poginuo

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila tokom popodnevnevnih sati u Ivanjici, u zaseoku Šljivići, život je izgubio Š.T, kada je vozeći traktor kojim je prevozio drva, izgubio kontrolu nad njim i udario u kuću.
– Samo smo začuli jak udarac i kada smo izašli iz kuće zatekli smo jeziv prizor. Naš sugrađanin zadobio je ubrzanje na velikoj nizbrdici i od siline udara u kuću, poginuo je na licu mesta. Znali smo ga kao vrednog i poštenog čoveka, sve ovo nas je pogodilo – kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << meštani zaseoka Šljivići za agenciju RINA.
Na lice mesta pristigle su i ekipe vatrogasno-spasilacke jedinice, koje su nesrećno nastradalog Š.T. izvukli iz motornog vozila i konstatovali smrt.
Detaljnim uviđajem pripadnici saobraćajne policije utvrdiće tačne okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja.
Izvor: Telegraf.rs
Povređena dva mladića u Beogradu, poršeom udarili u zid, od siline udarca ispao motor iz kola

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Užas u Ivanjici: Traktorista prevozio drva, pa izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao se u kuću!

Izvor: 24sedam.rs, 24.Apr.2023

Na lice mesta pristigle su i ekipe vatrogasno-spasilacke jedinice, koje su nesrećno nastradalog Š.T. izvukli iz motornog vozila i konstatovali smrt

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.