TRAGEDIJA NA MARJANSKOJ PLAŽI: Muškarac (44) skočio sa broda u more i zadesila ga kobna sudbina

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 22:23

TRAGEDIJA NA MARJANSKOJ PLAŽI: Muškarac (44) skočio sa broda u more i zadesila ga kobna sudbina

Muškarac (44) izgubio život nakon što mu se stanje pogoršalo u vodi.

Danas se dogodila tužna i dramatična situacija na popularnoj Marjanskoj plaži u Splitu.

Prema izveštaju Dalmatinskog portala, muškarac u svojim četrdesetim godinama skočio je u more, ali ubrzo mu je pozlilo. Njegovi prijatelji su brzo reagovali, izvukli ga na obalu i pokušali da ga ožive. Nažalost, njihovi napori bili su bezuspešni.

Policija je dobila dojavu o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nesreći nešto posle 14 časova, nakon čega je na plažu stigla Hitna pomoć. Međutim, i pored brze intervencije, nije bilo moguće spasiti nesrećnog muškarca, koji je sa dvojicom prijatelja doplovio do Lubinskog porta.

Antonela Lolić, portparolka PU splitsko-dalmatinske, potvrdila je da je Hitna pomoć stigla u 14.45 časova i konstatovala smrt muškarca. Tačan uzrok smrti biće utvrđen od strane mrtvozorničke službe.

Svedoci ovog tragičnog događaja navode da je muškarac skočio sa broda, ali da mu je tokom tog skoka pozlilo. Prijatelji su ga brzo izvukli na obalu, a Hitna pomoć je stigla za samo dva minuta, ali nažalost, nije bilo spasa.

Ova nesreća ostavlja mnoge pitanja, a zajednica je u šoku zbog izgubljenog života na tako omiljenom mestu za kupanje i odmor.Detalji o ovom tragičnom događaju još uvek su pod istragom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.