TRAGEDIJA NA DEČJEM ROĐENDANU: Dečak (7) preminuo naočigled majke, SAMO SE SRUŠIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 08:05

TRAGEDIJA NA DEČJEM ROĐENDANU: Dečak (7) preminuo naočigled majke, "SAMO SE SRUŠIO"

Za sada nije poznato od čeka je dečak preminuo.

Sedmogodišnji dečak preminuo je na proslavi dečijeg rođendana u Francuskoj.

Kako prenose tamošnji mediji, do tragedije je došlo u prostorijama "Parka Trampolina", u naseljenom mestu Šambli, u departmanu Oaza na severu zemlje.

U okviru objekta se istovremeno odvijalo nekoliko dečijih rođendana. Dečak je otišao da se pridruži svojoj majci, koja je sedela za jednim od stolova rezervisanih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za goste. U tom trenutku se osećao loše i izgubio je svest.

- Lekari na licu mesta nisu ustanovili očigledan uzrok smrti, samo mu je bilo loše kada se vratio za sto, i nažalost preminuo na licu mesta - navodi izvor blizak istrazi.

Dok je policija evakuisala sve posetioce, hitna pomoć je pokušala reanimaciju, ali bezuspešno. Trenutno nije poznat uzrok ove tragedije.

Izvor: Srbija Danas/Blic/Marija Sušić/Kurijer pikard/Le Parižen

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.