TRAGEDIJA NA BUGARSKOJ GRANICI: Mladi vozač kamiona (26) poginuo na prelazu Kalotina - jedna greška koštala ga je života

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 10:14

TRAGEDIJA NA BUGARSKOJ GRANICI: Mladi vozač kamiona (26) poginuo na prelazu Kalotina - jedna greška koštala ga je života

Na Bugarskoj granici nastradao mladi vozač kamiona.

Mladi vozač (26) kamiona iz Čačka, nastradao je juče na graničnom prelazu Kalotina u Bugarskoj.

Tačne okolnosti pod kojima je nastradao za sada nisu poznate, a od nastradalog mladića se opraštaju prijatelji na društvenim mrežama.

- Bio je izuzetno vredan i pošten mladić, želeo je da stvori dosta toga u životu i nije bežao od teškog posla. Ne možemo da verujemo da je nastradao, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ogromna tuga za sve koji su ga poznavali. Bio je tako vedrog duha, uvek spreman da pomogne - kažu prijatelji nastradalog mladića.

Na mrežama u komentarima ispod posta na kom se ljudi opraštaju od mladića, jedan korisnik je podelio informaciju kako je došlo do tragedije:

"Priča je, da je krenuo u wc i kad je izlazio iz kamiona da nije povukao ručnu kočnicu i nažalost tako je stradao!".

Srbija Danas/Agencije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.