TRAGEDIJA! Devojčica se UDAVILA nakon što se prevrnuo čamac, njena TRUDNA MAJKA USPELA DA SE SPASI

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 18:52

TRAGEDIJA! Devojčica se UDAVILA nakon što se prevrnuo čamac, njena TRUDNA MAJKA USPELA DA SE SPASI

Porodična tragedija.

Devojčica stara sedam godina utopila se nakon što se u Lamanšu prevrnuo čamac koji je prevozio migrante, u nadi da će da stignu do Britanije, saopštile su danas francuske vlasti.

U saopštenju prefekture odgovorne za sever Francuske navodi se da se mali čamac sa 16 osoba prevrnuo jutros kod obale severnog lučkog grada Denkerka.

Vlasti su saopštile da je čamac je bio suviše mali za taj broj putnika.

- Njihova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kćerka stara 7 godina, se utopila -  navodi se u saopštenju.

Otac devojčice i njena trudna majka su spaseni i prebačeni u bolnicu zajedno sa troje braće i sestara, navodi se u saopštenju.

Još jedan par, dva muškarca i šestoro male dece, takođe, su spaseni i prebačeni u bolnicu sa lakšim povredama.

Prema podacima britanske vlade objavljenim početkom 2024. godine, Lamanš je 2023. godine prešlo oko 30.000 ljudi.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.