TOTALNO RASULO pred početak sednice glavnog odbora DS: Sekretaru stranke i zaposlenima ZABRANJEN ULAZAK U SALU

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2020, 10:35

TOTALNO RASULO pred početak sednice glavnog odbora DS: Sekretaru stranke i zaposlenima ZABRANJEN ULAZAK U SALU

Zasedanje će biti održano danas u Madlenijanumu

Sekretaru Demokratske stranke Goranu Jaiću i zaposlenima u Sekretarijatu nije dozvoljen ulazak u Madlenijanum gde bi danas trebalo da se održi sednica Glavnog odbora.

- Došli smo da sve pripremimo i sačekamo članove Glavnog odbora, ali nas ne puštaju da uđemo. Rečeno nam je je Lutovac privatno sa direktorom zakupio salu Madlenijanuma. Iznajmio je prostor za "stručno usavršavanje", a ne za Glavni odbor - kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izvor blizak stranci.

U jednom trenutku jedan od članova GO bliskih Lutovcu, fizički je nasrnuo na sekretara Jaića.

Sednica Glavnog odbora Demokratske stranke biće održana danas u Madlenijanumu. Reč je o nastavku sednice koja je prekinuta zbog vanrednog stanja. Dešavanja od prethodnih dana najavljuju burnu sednicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.