TOTALNO RASULO U PRIŠTINI! Nakon tuče u takozvanoj skupštini sukobi se preneli na ulice, POLICIJA NASRĆE NA GRAĐANE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 14:38

TOTALNO RASULO U PRIŠTINI! Nakon tuče u takozvanoj skupštini sukobi se preneli na ulice, POLICIJA NASRĆE NA GRAĐANE! (VIDEO)

Aktivisti partije Dardana Molićaja imali su nameru da izvedu političku akciju, ali su bili sprečeni u tome od strane policije.

Dok je na sednici skupštine tzv. države Kosovo vladao haos, polivanje vodom i tuča, policija lažne države sukobila se ispred zgrade parlamenta sa aktivistima Socijaldemokratske partije Kosova.

Aktivisti partije Dardana Molićaja imali su nameru da izvedu političku akciju, ali su bili sprečeni.

Podsetimo, tokom današnje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sednice tzv. Skupštine Kosova došlo je do fizičkog obračuna između poslanika vladajućeg Samoopredeljenja i poslanika opozicionih partija. Incident se desio tokom govora Aljbina Kurtija, premijera privremenih prištinskih institucija.

Predsednik Skupštine, Gljauk Konjufca, naredio je policiji da interveniše. Šef poslaničke grupe Alijanse za budućnost Kosova, Besnik Tahiri, prethodno je kritikovao Vladu zbog načina upravljanja situacijom na severu zemlje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.