TOTALNO NEPREPOZNATLJIVA! Ona je jedina žena u Belivukovom klanu - ovo je bila njena uloga (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2022, 18:19

TOTALNO NEPREPOZNATLJIVA! Ona je jedina žena u Belivukovom klanu - ovo je bila njena uloga (VIDEO)

Optužena za poslove sa klanom Veljka Belivuka Slađana Sekulić promenila je boju kose.

Slađana Sekulić (40), jedina žena na optužnici podignutoj protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji se sumnjiči za otmice, ubistva, trgovinu drogom i oružjem, kao i silovanje, iz Centralnog zatvora u kućni pritvor prebačena je u oktobru prošle godine, a danas je došla u Speciljani sud i bila je potpuno neprepoznatljiva.

Naime, ona je promenila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << boju kose, imala je crne naočare, i bila je obučena u crno.

Inače, njen suprug, Vlado Georgijev, bivši policajac koji je promenio ime i nekada se zvao Dejan Sekulić, još uvek je u pritvoru.

Prema navodima optužnice Tužilaštva za organizovani kriminal, Slađana Sekulić i njen suprug, nisu bili najbliži Belivukovi saradnici koji su učestvovali u ubistvima i odlazili u kuću u Ritopeku. Kako se navodi, sa još nekoliko optuženih učestvovali su u prometu droge, ali i u drugim poslovima.

- Vlada Georgijev i njegova žena Slađana Sekulić takođe se sumnjiče da su Belivuku stavili na raspolaganje svoju kuću u Tršiću kod Loznice, gde je on sa Nebojšom Jankovićem, koji je dobro obučen za rukovanje različitim vatrenim oružjem, držao i isprobavao vatreno oružje namenjeno izvršenju krivičnih dela. Osim toga, iz stana u blizini stadiona Partizan, obaveštavali su Belivuka o prisustvu policije u okolini stadiona u Humskoj, prostora koji su zvali "baza" - navodi se u optužnici.

Inače, istražitelji su prikupili dokaze da je osumnjičeni bračni par Belivuku i njegovoj supruzi ustupio kuću u koju su se oni povremeno sklanjali, i koju su nazvali "Dedamrazova kućica". Prema prikupljenim dokazima, "štek" kuću su za Belivuka i Miljkovića potpuno opremili Sekulićka i njen suprug. Navodno, pred hapšenje Belivuka i njegove kriminalne grupe 4. februara prošle godine, pripremali su njegovo bekstvo čamcem preko Drine.

Kako se saznaje, na saslušanju pred istražnim organima Sladana Sekulić se ovako branila:

- Ja sam samo žena, kao da bi mi oni rekli nešto-.

Medutim, posle prikupljanja dokaza, istražiteljima je postalo jasno da je Slađana i te kako dobro poznavala Velju Nevolju i da je znala čime se ova kriminalna grupa bavi, kao i da je ona imala određenu ulogu u zločinačkoj hijerarhiji. Javnost imala priliku da čuje snimak razgovora Veljka Belivuka, Vlade Georgijeva i njegove supruge u kom njih troje pričaju kako koriste lažne pasoše tokom putovanja. Smejali su se tome što Belivuk ne može da zapamti koje mu ime piše u dokumentima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.