TOTALNI OBRT U SLUČAJU NOVOSADSKE TRAGEDIJE: Nije u pitanju sekta?! Policija istražuje DRUGI motiv koji LEDI KRV U ŽILAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 22:55

TOTALNI OBRT U SLUČAJU NOVOSADSKE TRAGEDIJE: Nije u pitanju sekta?! Policija istražuje DRUGI motiv koji LEDI KRV U ŽILAMA

Postupak dvoje mladih iz Novog Sada zaprepastio je celu Srbiju.

U Novi Sad su stigli istražitelji iz Beograda kako bi pomogli u razrešenju motiva i povoda za nezapamćenu tragediju u kojoj su, kako se sumnja, otac i majka ubili svoje dvoje male dece, a potom izvršili samoubistvo skokom sa 17. sprata zgrade u Novom Sadu.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, bračni par ni sa kim nije kontaktirao, pa čak ni sa svojim porodicama od kako su se doselili u Novi Sad.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Živeli su pod kirijom, u jako skromnim uslovima, a i njihova materijalna situacija je bila baš skromna. Oni nisu imali kontakt ni sa komšijama, a kada su pronađeni pošto su se bacili sa solitera oni nisu imali dokumenta kod sebe - kaže izvor "Blica".

Pored toga što se proverava da li su bili članovi sekte zbog motiva pronađenih u dnevnoj sobi kuće u kojoj su živeli, istražitelji imaju još jedan pravac istrage.

- Proverava se i da li su nekome dugovali novac. Sve je u domenu nagađanja zašto su to uradili - kaže izvor "Blica" upoznat sa istragom.

Podsetimo, reporteri "Blica" otišli su u rodni grad žene (23) a ispred kuće njenih roditelja vlada muk. Roletne su spuštene, a iz kuće se čuju glasovi.

Međutim, niko ne želi da otvori vrata.

- Kada su policajci identifikovali tela samoubica, oni su obavestili majku i oca od žene. Oni su vest primili poprilično ravnodušno - kaže izvor "Blica".

Kako navodi naš sagovornik, Martinini roditelji su u policiji rekli da nemaju uopšte kontakt sa ćerkom.

- Njeni roditelji nisu ni znali da su dobili još jednog unuka - kaže naš izvor.

Kako saznajemo, njih dvoje su se venčali pre 4 godine i iste godine dobili prvog sina. Nakon toga odselili su se za Novi Sad.

Izvor: Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.