TOTALNA PROPAST TAJKUNSKOG PROTESTA: Đilas, Jeremić, Šolak i Boško Obradović JEDVA NAŠLI pristalice za miting

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOTALNA PROPAST TAJKUNSKOG PROTESTA: Đilas, Jeremić, Šolak i Boško Obradović JEDVA NAŠLI pristalice za miting

Opozicija je večeras doživela još jedan težak debakl u Beogradu!

Na miting, simbolično nazvan "Jedan od pet miliona", koji je navodno trebalo da pokaže jedinstvo i snagu opozicije, došlo je oko dve hiljade promrzlih građana, a od tog broja bar polovina je organizovanim prevozom pristigla iz drugih srpskih gradova.

Iako su lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas i još osam političkih stranaka i pokreta danima pozivali građane na masovni protest njihov prvi zajednički >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << miting je doživeo svojevrsni fijasko u centru Beograda.

Tako je i lider Dveri Boško Obradović na miting došao u pratnji svojih simpatizera koji su svi skupa verovatno pristigli jednim autobusom.

Nakon kraćeg govora malobrojna kolona je uz pogrdne parole upućene državnom vrhu krenula ka zgradi RTS-a. Dosta njih je međutim na putu ka nacionalnoj televiziji shvatilo da se mrzne zbog lidera opozicije koji nije ni došao pa su izašli iz kolone i odustali od protesta.

Organizatori su inače posle svakih nekoliko stotina pređenih metara zaustavljali kolonu kako bi se pristalice opozicije dodatno zbile i kako bi delovalo da ih ima više!

Na meti okupljenih našla se i novinarka Studija B Barbara Životić koju su sramno prozivali zbog njenog izveštavanja sa prošlonedeljnog protesta opozicije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.