TO JE DOBRA DEVOJČICA!“ Tramp dobio ŽESTOKE KRITIKE zbog načina na koji doziva Melaniju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"TO JE DOBRA DEVOJČICA!“ Tramp dobio ŽESTOKE KRITIKE zbog načina na koji doziva Melaniju (VIDEO)

Mnogi su mu zamerili

Američkog predsednika Donalda Trampa kritikovali su korisnici društvenih mreža nakon što se pojavio snimak na kojem se vidi kako suprugu Melaniju priziva tapkanjem po svojoj nozi, kao što se dozivaju psi.

Snimak koji je napravljen početkom meseca, na Tviteru je podelio pisac komedija Džejms Felton i u njemu se vidi kako Tramp gleda u pravcu Melanije i desnom rukom tapka po svojoj nozi, kao što se prizivaju psi, piše "Njuzvik".

Felton >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ironično ispod videa napisao "Niko ne poštuje žene više nego ja" i "Ovde, ovde devojčice. Dođi ovde ženo, to je dobra devojčica".

Donald Trump:

“Nobody respects women more than me”

Also Donald Trump:

“Here girl, come here girl” [pats leg] “come here wife, there’s a good girl” pic.twitter.com/kpAYOeLHRY

— James Felton (@JimMFelton) August 28, 2019

​Kako se navodi, nije jasno šta je Tramp signalizirao tapkanjem i da li je to zaista upućeno njegovoj supruzi, ali brojni korisnici Tvitera protumačili su to kao ponižavajući način da se privuče njena pažnja.

Do podneva, Feltonov tvit je prikupio više od 1.100 lajkova i 240.000 komentara.

BONUS VIDEO: POLITIČKI UTICAJ I MOĆ, KLASNA NEJEDNAKOST: Ovo su osobine i sposobnosti koje ima SVAKI američki superbogataš

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.